Leestijd:

Reading Progress:

Begin dit jaar trad Grey Lotus op in de Nieuwe Kerk als onderdeel van een middag georganiseerd door Joshua Baumgarten en Tom de Haan. Hier kan je dan proberen om in woorden te beschrijven hoe mooi de muziek was, hoe prachtig de samenzang van Judith Wesselius en Joost Verhagen is, hoe intens het gitaarspel van Daan Arisz klinkt, hoe creatief Niels van der Weiden de piano bespeelt (bespeelt hij daar de pianosnaren werkelijk met zijn sleutelbos?), hoe lekker het ritme klinkt van drummer Tjalling Schrik en bassist Matthijs Tuijn, maar het is beter om zelf te luisteren en te oordelen.

De band wil een nieuw album op gaan nemen. Op het album komen nummers die ook tijdens het optreden in de Nieuwe Kerk ten gehore zijn gebracht. Helaas voor de band maken ze prachtige muziek, maar geen radio 3 materiaal. Dat betekent dat het een kostbare aangelegenheid is om een album op te nemen. Om het geld bij elkaar te brengen, zijn zij een crowdfundingactie gestart.

Joost Verhagen: ,,Ik vond het eigenlijk niet zo prettig om op deze manier geld bij elkaar te moeten krijgen. Maar ik krijg ongelooflijk veel positieve energie van al die reacties. Het is op deze manier toch even heel duidelijk dat veel mensen ons enorm waarderen.”

Afhankelijk van de bijdrage die je levert, zijn er verschillende tegenprestaties van Grey Lotus. Dat varieert van gesigneerde Cd’s tot een uur muziekles van de muzikanten. Op de website kun je kiezen welke donatie je doet en wat je daarvoor terug krijgt. Klik op de link om meer te weten over het project en om eventueel een donatie te doen.

Crowdfundingproject Grey Lotus

Tekst en fotografie: Remco van der Kruis

We stellen jouw beoordeling op prijs.

Klik op een ster om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde waardering: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit artikel niet aan jouw wensen voldeed!

Laten we dit artikel verbeteren!

Vertel ons hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Grey Lotus – Het nieuwe album komt! – Spaarnestroom - […] hebben de crowdfunding actie van Grey Lotus op de voet gevolgd. Al heel snel had de band het bedrag…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Pin It on Pinterest

Share This