Leestijd:

Reading Progress:

Happy Huiskamer Concerten voor het goede doel bij Haarlemse Bianca Linders

Geplaatst op 17 mei 2017

Bovenstaande foto: Bianca Linders

Bianca Linders uit de Haarlemse Vijfhoek wil met haar ‘Happy Huiskamer Concerten’  kleine goede doelen ondersteunen. Zondag 21 mei is de eerste editie van 2017 in de Wolstraat. Het goede doel is SurfProjectNL, waar surfles wordt gegeven aan kinderen met het Syndroom van Down, autisme of ADHD. In de huiskamer van Bianca brengt zanger Huub Blaisse vanaf 16.00 uur zijn Nederlandstalige liedjes ten gehore. Entree: een tientje, dat volledig ten goede komt aan SurfProjectNL.

,,Het is allemaal nog spannend’’, zegt Linders, die een dergelijk project ook in 2014 deed toen Serious Request in Haarlem neerstreek. ,,Ik heb een oproep gedaan via Facebook en verschillende media, en heb vervolgens besloten om één doel per Happy Huiskamer Concert te doen. Dan blijft het overzichtelijk. De bedoeling is dat het geld naar een organisatie gaat die niet gesubsidiëerd wordt. In onze huiskamer is het altijd heel gezellig, er kunnen zo’n 40 mensen in. En er is zóveel talent in de regio, het is zonde om daar geen gebruik van te maken.’’

Bianca is een muziekliefhebber en regelmatig te vinden bij ‘De tuinkamer van Jaap’ op donderdagavonden in het Veerkwartier, waar bijzondere muziek klinkt en waar zelfs serieus naar de muziek wordt geluisterd. Ook tijdens de laatste editie van de Geluksroute Haarlem kwam de band The Sound Press een optreden verzorgen in de Wolstraat. De initatiefnemer van de Geluksroute, Marike van IJsel kwam speciaal een kijkje nemen.


Het SurfProjectNL geeft surfles aan kinderen met het Syndroom van Down, autisme of ADHD, zodat er een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen ontstaat. Per drie lessen kost het 20 euro. De stichting is afhankelijk van giften en sponsoren. ,,Een mooi doel om vlak voor de zomerperiode te steunen’’, zegt Bianca.
Zondag 21 mei is om 16.00 uur de inloop met koffie en thee aan Wolstraat 4, om 16.45 speelt Huub Blaisse zijn humoristische en meezingbare liedjes. Opgeven kan via de Facbookpagina van Happyhuiskamerconcert of via biancalinders@live.nl

http://www.surfproject.nl

https://haarlemontmoet.nl/CMS/Happy_Huiskamer_Concert/show.do?ctx=145767,2064908,2206564

Website Huub Blaisse: www.cdbaby.com

[sgmb id=”1″]

We stellen jouw beoordeling op prijs.

Klik op een ster om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde waardering: 5

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit artikel niet aan jouw wensen voldeed!

Laten we dit artikel verbeteren!

Vertel ons hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Pin It on Pinterest

Share This