Leestijd:

Reading Progress:

Interactieve kunst-happening ‘The Work Art’ van Karen en Jolanda krijgt een vervolg: en jij kunt een gratis ticket winnen!

Geplaatst op 28 maart 2022

Karen Steenwinkel en Jolanda de Meester gaan door met hun interactieve kunst-happenings bij Studio Burgwal 69 in Haarlem. Op drie donderdagavonden in maart en april zijn mensen welkom om deel te nemen aan ‘The Work Art’. De eerste keer was een groot succes. ‘Het was heel leuk om mee te doen. Ik voelde me ook een beetje een wolk. Met lichtjes haha’, was de reactie van deelneemster Sherry. Ook de andere deelnemers waren heel erg enthousiast, vertelt fotografe Karen Steenwinkel, die de bijgaande wolken-foto maakte . “We merkten echt dat het iets deed met de mensen. Je werden er door geïnspireerd en zeiden dat ze in de toekomst meer naar hun intuïtie zouden gaan luisteren. Het was in februari nog maar het begin, we willen het event op een bredere manier in Haarlem en omstreken gaan inzetten. We gaan de uiteindelijke foto dan wellicht op locatie maken, bijvoorbeeld bij de Amsterdamse Poort. Kortom, het geeft positieve energie. Dus hierbij doen we graag een oproep voor deelnemers.” 

Karen en Jolanda vragen belangstellenden om mee te doen met de interactieve kunst-happening met als doel een ‘feelgood-ervaring’ en een reis naar je innerlijke verlangens.
“We vinden het zo leuk dat we besloten hebben om het event – enigszins aangepast – nog drie keer te doen. De insteek is nu gericht op jouw eigen ‘dromen en doelen’ en hoe je die kunt bereiken.”

Met de code: *wolk* krijg je maar liefst 70% korting, deze kun je voor jezelf of aan iemand anders geven.

We hebben 3 data:
31 maart 19:30 – 21:30
14 april 19:30 – 21:30
21 april 19:30 – 21:30
Locatie: Studio Burgwal 69 – Haarlem

De link voor de kaartjes is hieronder inclusief drankje. We hopen je snel te zien!
https://www.eventbrite.nl/o/cutting-the-cake-42940442643

Cutting the Cake

Kunstenaarsduo Cutting the Cake (fotografe Karen Steenwinkel (l) en textielkunstenares Jolanda de Meester (r) – (foto Remco van der Kruis)

——————————————————

The Work Art is een interactieve kunst happening met als doel een feelgood-ervaring en een reis naar je innerlijke verlangens.
Kunstenaarsduo Karen en Jolanda van Cutting the Cake zorgt voor verbinding in tijden van verwijdering. Dit doen zij door het organiseren van een event waarbij kunst, muziek en beweging interactief op elkaar aansluiten.
Op donderdag 31 maart, donderdag 14 april en donderdag 21 april nodigen zij bezoekers uit om bij te dragen aan de thema’s waar zij aan werken; transitie en dromen. Deze emotionele weg van transitie en dromen wordt door Karen en Jolanda vastgelegd door natuurlijke elementen (wolken) te mengen met het menselijk lichaam. “Om in transitie te komen moet je letterlijk in beweging komen, vandaar dat we de bezoekers laten kijken naar de kunst terwijl ze bewegen op muziek”, aldus Karen en Jolanda.
Ook wordt er tijdens het event een nieuwe kunstfoto gemaakt. De bezoekers zullen textiele objecten in de vorm van wolken vasthouden en doorgeven, samen zullen deze connectie maken en op de foto zal er een wolkenpartij ontstaan. De wolken zijn gemaakt van zijde restmateriaal, deze is speciaal bewerkt waardoor er een zachtheid ontstaat en het fragiele karakter weergeeft van een wolk. Dit wordt fotografisch vastgelegd door middel van de ICM (Intentional Camera Motion) techniek.

19:30 – 21:00 u.
Burgwal 69
2011 BC Haarlem

WIN-ACTIE VOOR BELANGSTELLENDEN: REAGEER ONDER DIT ARTIKEL EN VERTEL KORT WAAROM JE GRAAG EEN KEER MEE ZOU WILLEN DOEN MET ‘THE WORK ART’.

ONDER DEGENEN DIE EEN REACTIES PLAATSEN WORDEN ENKELE GRATIS TICKETS VERLOOT. 

We stellen jouw beoordeling op prijs.

Klik op een ster om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde waardering: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit artikel niet aan jouw wensen voldeed!

Laten we dit artikel verbeteren!

Vertel ons hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Pin It on Pinterest

Share This