Leestijd:

Reading Progress:

Nieuw: NAP Live Music Sessions bij Vooges Centraal

Geplaatst op 21 november 2019

Onder de titel NAP Live Music Sessions is er vanaf 24 november elke laatste zondagmiddag van de maand een sessie met puike muzikanten bij Vooges Centraal aan het Haarlemse Kennemerplein. ,,Deze sessie komen overwaaien uit Amsterdam waar ze al sinds jaar en dag een groot succes zijn’’, vertelt organisator Paul Zijlstra.

Roger Happel

In Amsterdam zijn de sessies bekend onder verschillende namen, de plekken zijn bijvoorbeeld Club Panama of Dauphine. Toetsenist Roger Happel is de drijvende kracht en weet steevast enkele bijzondere gasten te rekruteren. Muzikanten en vocalisten komen uit de kringen rond Candy Dulfer, Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis. Verrassingen zijn nooit uitgesloten.
Paul Zijlstra: ,,Het zijn professionele muzikanten dus het niveau is hoog. De stijl is funky, jazzy. Net even anders dan wat je in het centrum van Haarlem al aan jamsessies hebt.’’


De ruimte van Vooges Centraal is daar ideaal voor. Een mooie horecaruimte waar lekker gegeten en gedronken kan worden, en zo nu en dan muziek te horen is. Geheel in de filosofie van mede-eigenaar en gastheer Rolf Vooges, die er met zijn team voor zorgt dat Vooges Centraal loopt als een trein. Pluspunt is de goede bereikbaarheid.
Zijlstra: ,,Er zijn in Haarlem de laatste jaren natuurlijk veel mensen uit Amsterdam komen wonen. Op dat publiek mikken we ook. Haarlem is in dat opzicht een leuke, kleurrijke mix van mensen met allerlei interesses, ook op muzikaal gebied. Dat zie je terug in het publiek dat Vooges regelmatig bezoekt.’’

NAP Live Music Sessions, zondagmiddag 24 november vanaf 17.00 u. in Vooges Centraal, Kennemerplein 6, onder station Haarlem. Toegang 10 euro.

https://www.facebook.com/events/1870600303086587/

We stellen jouw beoordeling op prijs.

Klik op een ster om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde waardering: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit artikel niet aan jouw wensen voldeed!

Laten we dit artikel verbeteren!

Vertel ons hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

0 reacties

Vergelijkbare artikelen

Pin It on Pinterest

Share This