Leestijd:

Reading Progress:

Sandra Brandt is de drijvende kracht achter de Geluksroute023, die op zaterdag 7 en zondag 8 februari wordt gehouden op verschillende plaatsen in Haarlem.
Daarnaast geeft ze cursussen ‘Gezond opvoeden in harmonie met jezelf en het gezin’. Sandra Brandt woont met haar gezin in de Haarlemse Zuiderpolder.

Sandra Brandt Geluksroute

Hoe is de stemming?
,,Uitgelaten, druk. Ik leg samen met een superteam momenteel de laatste hand aan het programmaboekje en ben in overleg met de drukker. Daarnaast worden er nú nog onderdelen aan het programma toegevoegd. Kortom: volop in beweging.’’

Wat is de Geluksroute precies?
,,De Geluksroute is ontstaan vanuit overvloed. Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen met anderen? Het is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. Die uitnodiging is voor iedereen, dus of je nu houdt van yoga houdt of bellenblazen, van stilte of juist beweging, het kan allemaal. Want geluk delen brengt altijd meer geluk te weeg ’’

Sandra Brandt Geluksroute

Wat doe je zoal naast de Geluksroute Haarlem?
,,Ik geef dus cursussen ‘Gezond opvoeden’ en ben daarnaast actief als werkplekonderzoeker. Dan houd ik me bezig met te onderzoeken hoe jouw houding is op je werkplek. Of je niet teveel hooi op je vork neemt. Wat je lijf vertelt en welke signalen dat geeft. Dat komt voort uit mijn eigen achtergrond. Jaren geleden moest ik gas terugnemen doordat ik kampte met RSI-verschijnselen.’’

Sandra Brandt Geluksroute

Waar groeide je op?
,,In Hoofddorp, in de wijk Pax. Ik heb op verschillende plaatsen gewoond, in Diemen, Hoofddorp en nu dus in Haarlem. Ik speelde hobo en was actief in verschillende orkesten. Ik heb zeven jaar motor gereden. Roeien deed ik ook. Door mijn RSI lukten die dingen niet meer. Nu ben ik dus vooral bezig met organiseren en het geven van workshops.’’

Van welke muziek hou je?
,,Meestal heb ik gewoon de radio aan. Maar ik hou van bijvoorbeeld Roosbeef en Labi Siffre, of ik draai zo’n album als ‘The rebirth of cool’. Cat Power vind ik goed. Dat brengt me terug naar een vakantie in Canada, waar we met een boot voeren toen er een hele school orka’s kwam aanzwemmen. Ze zwommen onder de boot door. We hebben er opnamen van gemaakt en er het lied ‘The greatest’ van Cat Power als soundtrack
onder gezet.’’

INTERVIEW: PAUL LIPS
FOTOGRAFIE: REMCO VAN DER KRUIS

http://steden.geluksroute.nu/haarlem/

We stellen jouw beoordeling op prijs.

Klik op een ster om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde waardering: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit artikel niet aan jouw wensen voldeed!

Laten we dit artikel verbeteren!

Vertel ons hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen

Pin It on Pinterest

Share This